Ethereum heeft op dit moment een grotere market cap dan JP Morgan. Tevens is Ethereum meer waard dan Visa of Alibaba. Dit is wederom een signaal dat Crypto enorm terrein aan het winnen is.

De eerste ‘flippening’ tussen Ethereum en JP Morgan was op 21 oktober, Ethereum was toen 513 miljard dollar waard. Daarna is het steeds duidelijker geworden dat Ether de winnaar is. Als we vandaag kijken naar de waarde, dan gaat het om 545 miljard dollar (ETH) versus 504 miljard (JPM). Het is de zoveelste in een golf van bullish-indicatoren voor de toonaangevende blockchain.

Is de waardering realistisch? De tijd zal het zeggen, maar het mag duidelijk zijn dat Decentralized Finance (DeFi) op dit moment een killer is. De populariteit van DeFi heeft zich snel verspreid over de hele Crypto-industrie, met eveneens een nieuw record van in totaal 265 miljard dollar, als we Defillama mogen geloven. Grote spelers zijn Curve (CRV), Maker DAO (MKR) en Aave (AAVE).

Het wordt geschat dat Ethereum bijdraagt aan ongeveer 45% van de gehele DeFi-space in de cryptocurrency-industrie.

PS: het is enigszins grappig dat Ethereum nu groter dan Visa is, aangezien Visa onlangs is gestart met een “universeel betalingskanaal” op basis van het Ethereum Ropsten-testnet.


Interessant? Deel het met je vrienden!

JP Burry

Volgt nauwlettend de geldmarkt.. Draait graag dubbeltjes om en bankiert bij Mesa Verde. Zijn visie: vergeet The Big Short, we gaan voor The Big Reset.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *