Om op de hoogte te blijven van de renovatie van het hoofdkantoor in Amsterdam heeft men een DNB Renovatie-app laten maken. Hoe Handig!

Het hoofdkantoor van De Nederlandsche Bank (DNB) wordt gerenoveerd. Dat is nodig, want het is meer dan 50 jaar oud en volgens eigen zeggen is het ’technisch op’. De voorbereidende werkzaamheden begonnen in juli 2020. Eind 2020 gingen de sloopwerkzaamheden van start. Begin 2021 is er begon met de renovatiewerkzaamheden. Deze zijn momenteel in volle gang. Eind 2023 moet alles klaar zijn. Om buurtbewoners, weggebruikers en alle anderen die meer willen weten over de verbouwing op de hoogte te houden, is er een speciale DNB Renovatie-app ontwikkeld.

De app was er blijkbaar al sinds april 2020, maar op 17 januari 2022 liet men weten dat deze vernieuwd is. Na de eerste keer had men blijkbaar nog niet door dat het een slecht idee was, er is dus gewoon tweemaal geld in gestoken! En niemand die halverwege dit project heeft geroepen ‘ben je nou helemaal betoeterd’?

De app is zo’n 1000x gedownload en heeft 1 review. En ja, je raadt het al, die review lijkt van iemand die bij DNB werkt (Stefanie). Het is dus duidelijk dat niemand op deze app zit te wachten.

Op Twitter wordt zelfs Arjen Lubach opgeroepen: “Dit is laaghangend fruit. Pluk zoveel je kan.


Interessant? Deel het met je vrienden!

JP Burry

Volgt nauwlettend de geldmarkt.. Draait graag dubbeltjes om en bankiert bij Mesa Verde. Zijn visie: vergeet The Big Short, we gaan voor The Big Reset.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *