Bank of New York Mellon Corp. (BNY Mellon) is één van de oudste banken van de Verenigde Staten. Ze hebben gisteren laten weten een sprong te maken naar de markt voor bitcoin, een teken van een bredere acceptatie en het zorgde dan ook wederom voor een koersstijging van de digitale munt.

BNY Mellon gaat een afdeling optuigen die klanten gaat helpen met het beheren en overmaken van cryptomunten. De custody-bank zei donderdag dat het namens zijn vermogensbeheerklanten bitcoin en andere cryptocurrencies zal aanhouden, overdragen en uitgeven. Banken/bewaarders zoals BNY Mellon houden de activa van geldbeheerders bij, zowel fysieke zaken zoals onroerend goed als contanten die op een rekening bij een andere bank staan.

Digitale activa worden onderdeel van de mainstream, zo zei Roman Regelman, CEO van BNY Mellon’s asset-servicing and digital businesses.

BNY Mellon is proud to be the first global bank to announce plans to provide an integrated service for digital assets.

BNY Mellon
De Bank of New York Mellon Corporation (NYSE: BK), algemeen bekend als BNY Mellon, is een Amerikaanse holdingmaatschappij voor investeringsbanken met het hoofdkantoor in New York City. BNY Mellon is ontstaan ​​uit de fusie van The Bank of New York en de Mellon Financial Corporation in 2007.

Het bedrijf is een wereldwijde investeringsmaatschappij die zich toelegt op het helpen van haar klanten bij het beheren en onderhouden van hun financiële activa gedurende de hele investeringscyclus. Of het nu gaat om het verlenen van financiële diensten aan instellingen, bedrijven of individuele investeerders, BNY Mellon levert geïnformeerde investeringen en vermogensbeheer en investeringsdiensten in 35 landen. Op 31 december 2020 had BNY Mellon $41,1 trillion (biljoen) aan activa in bewaring en $2,2 trillion aan activa onder beheer. BNY Mellon kan fungeren als enig contactpunt voor klanten die investeringen willen creëren, verhandelen, aanhouden, beheren, onderhouden, verdelen of herstructureren.


Interessant? Deel het met je vrienden!

JP Burry

Volgt nauwlettend de geldmarkt.. Draait graag dubbeltjes om en bankiert bij Mesa Verde. Zijn visie: vergeet The Big Short, we gaan voor The Big Reset.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *